Monokas Spesiaali 2.9.2012 Someron Esakalliolla klo 18-23.30

Lehtimainos Monokkaan sivulla www.monokas.fi

 

Ohjelmaa 50-luvun henkeen

Elvis:

Elvis Aaron (tai Aron[1]) Presley (8. tammikuuta 1935 Tupelo, Mississippi – 16. elokuuta 1977 Memphis, Tennessee) on yksi 1900-luvun tunnetuimpia laulajia. Hänet tunnetaan yleisesti myös pelkällä ensimmäisellä etunimellään Elvis[2]. Häntä kutsutaan usein "rock and rollin kuninkaaksi" ja myös yksinkertaisemmin nimityksellä "Kuningas". Elvis Presleyn levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli miljardi kappaletta. Tämä tekee hänestä kaikkien aikojen myydyimmän sooloartistin.[3] Elviksellä on myös eniten Kultalevyjä 82, Platinalevyjä 45 ja Tuplaplatinalevyjä 24

Lisää Vikipediassa  http://fi.wikipedia.org/wiki/Elvis_Presley

1:Ohjelmassamme esiintyy Elvis-imitaattori (Aron alias Juha Leppänen):

ARON on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu perinteisestä rock'n rollista ja iskelmä-rockista sekä viihdemusiikin klassikoista. ARON on myös lahjakas Elvis-tulkki, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Erityistä kiitosta on saanut ARONin vaikuttava ääni ja hänen aito ja omanlainen esiintymistyylinsä. ARON esiintyy sekä bändin että taustanauhojen säestyksellä.

Lisää Aronin kotisivuilta: http://www.aron.fi/aronmusic/

 

 

2. Johnny & The Dodgers (Tony Montana alias Pasi Hailio) vastaa tanssimusiikista.

Tony Montana (oik. Pasi Hailio [1], s. 9. tammikuuta 1961 Juva), on suomalainen iskelmälaulaja, joka tuli tunnetuksi vuonna 1979 voitettuaan Suosikki-lehden järjestämän kilpailun Johnny & The Dodgers -yhtyeen kokoonpanossa. Tony Montana kävi armeijan 1980-luvun alussa, jonka jälkeen hän opiskeli itsensä palomestariksi. Hän teki palomiehen töitä aina vuoteen 1993 asti, jolloin hän voitti Ylen Ykköstähti laulukilpailun. Vuonna 2001 Tony Montana jätti muusikon työt ja jatkoi palomestarina. Keväällä 2005 hän teki jälleen paluun muusikkona. Hän julkaisi 2008 artistiklassikot Cd:n ja 2010 Johnny & the Dodgers -nimellä albumin nimeltä "Matkaa teen". Levy sisältää 50-luvun musiikkia suomeksi laulettuna.

Taiteilijanimi Tony Montana on otettu Scarface – arpinaama -elokuvan päähenkilöltä. Lastenmusiikkia ja keikkoja Tony tekee nimellä Ruisku ja Kalle. Myös akustisia duokeikkoja Tony tekee pääasiassa Macu Siirtolan kanssa.

Lisää Vikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Tony_Montana

Tony Montanan kotisivut: http://www.tony-m.fi/joomla/index.php

 

3. Rokkimusiikkiesittely: Rokkitanssiseura Baunssista  (http://www.baunssi.net/) tulee tanssijoita esittelemään

Marjis Hietalan (gsm 041 5076184)ja Aki Upan johdolla

4. Muotinäytös 50-luvun henkeen

Muotinäytöksen kokoaa Mutiputiikki Helmi , http://www.muotiputiikkihelmi.com/

 

5. Juontaa Hannu Määttänen

Järjestää Lavatanssiseura Monokas ry (www.monokas.fi)